Om Frisørsaks.dk

Vi har Danmarks største udvalg af frisørsakse samt frisørartikler til både professionelle frisører samt private. Søger du en ny saks, eller måske trænger den gamle saks til en slibning? Så er du landet det rigtige sted, vi gør en ære i at kunne finde netop den frisørsaks, udtyndersaks, efilersaks eller saksesæt, der passer til dit formål, om det er til den top professionelle frisør, nystartede frisør, frisøreleven eller måske en frisørsaks til hjemmebrug - vi har dem alle og helt sikkert også en der passer til dit budget. Derudover fører vi et bredt udvalg af frisørartikler og elektriske artikler, ja kort sagt alt hvad der er nødvendigt til brug i en salon eller derhjemme.

Vores slibeservice er helt unik - derfor kalder vi det "re-new" ikke kun en slibning af frisørsakse, men en genetablering af det oprindelige fabriks skær, ja kort sagt, så kan du efter vores slibning, ikke se om saksen er ny, eller om den er blevet slebet. Bemærk at vi sliber aller typer af frisørsakse og kun frisørsakse og har gjort det siden år 2000.

Vi leverer til alle og til alle lande inden for EU, samt til Norge, Færøerne og Grønland. Webshoppen Frisørsaks.dk ejes og drives af X-TREME v/Morten Bjerregaard Jensen cvr nr. DK25330404 der startede virksomheden op med slibning af frisørsakse tilbage i år 2000.  Webshoppen www.frisørsaks.dk kom senere til i 2010.