Øvelseshoveder og holdere

Frisørsaks.dk fører et bredt udvalg af øvelseshoveder, også kaldet frisørhoveder eller mannequinhoveder. De er alle fremstillet for professionel anvendelse af kendte producenter, og de fås med forskellige længder og farver. Nogle typer er for styling af mænd med skæg.

Hvad er håret lavet af?
Håret på øvelseshovederne er forskelligt. De fås med 100% ægte hår, et mix af 100% ægte hår og syntetisk hår eller med fuldt syntetisk hår. De har alle gennemgået en kemisk behandling, der sikrer, at håret er fuldstændig rent og klar til brug.

Hvem anvender øvelseshovederne?
Frisørelever anvender træningshoveder til at øve deres klippeteknikker, farveteknikker, fletteteknikker og opsætning af frisurer. Vores professionelle øvelseshoveder kan også anvendes ved frisørkonkurrencer.

Hvordan skal øvelseshovederne behandles?
Alle øvelseshoveder kan vaskes, føntørres og glattes. Vær dog opmærksom på, at håret ikke må overophedes. Efter vask anbefales det at komme skyllemiddel i håret under forsigtig udredning. Skyllemidlet skylles ud med koldt vand under redning, og ryk aldrig i håret. Brug et håndklæde til at trykke vandet ud, og gnub ikke i håret. Det er desuden en god idé at købe en holder med til øvelseshovedet.

Vi leverer fra dag til dag, såfremt varen er på lager. Husk, vi tilbyder gratis levering ved køb over 500 DKK.