Y.S./Park spidskam Nr. 102

  • Y.S./Park spidskam Nr. 102
95,00 DKK
76,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Information

Længde

220 mm

Materiale

Ultem kunststof

Beskrivelse:

Y.S./Park spidskam Nr. 102 er en basisspidskam med stålspids og gradueret (GDP) tandafstand. Når du friserer dit hår med en kam med gradueret tandafstand, vil spændingen være ens over hele kammen.

Friserer du med en almindelig kam uden gradueret tandafstand, er spændingen i kammen (der hvor hånden holder kammen) højere end spændingen i toppen af kammen.

For at undgå den uens spænding ved anvendelse er afstanden mellem tænderne i GDP-kammen gjort gradvis smallere fra bund til top. Det menneskelige øje kan umiddelbart ikke se forskellen, men den ens spænding giver større kontrol over kammen.

GDP = Gradually Decreasing Pitch = Gradvis faldende tandafstand.

Kammen er næsten umulig at brække. Og den er utrolig modstandsdygtig overfor kemikalier, snavs og varme. Den tåler temperaturer helt op til 220°C.

Derfor er den også ideel at bruge sammen med føntørring og de hårprodukter, der findes i salonen eller derhjemme.

Spidskammens unikke design er smagfuldt men også funktionelt. Y.S./Park er kendt for sit gode greb, der gør arbejdsstillingen yderst behagelig. Og kendt for, at den næstsidste tand er kortere, så du bedre kan lave skilninger.

Hullerne i kammen med en afstand på 1 cm gør det nemmere at bedømme den rigtige længde.

De afrundede tænder får kammen til at glide gennem håret med mindre modstand end normalt. Det er især en fordel, når du farver hår, fordi mindre farve bliver presset ud. Det er også en fordel ved almindelige klipning.

Y.S./Park er en luksuskam i højeste kvalitet.

Andre har også købt

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?