Yoshimoto B4

  • Yoshimoto B4
  • Yoshimoto
2.995,00 DKK
2.396,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Information

Bladtype

Sword

Fingerstøtte

Udskiftelig

Finish

Poleret

Greb

Offset

Hånd

Højre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

Nedsænket skrue

Ståltype

ATS-314

Beskrivelse:

Yoshimoto B4 er en allround frisørsaks, der er perfekt velafbalanceret med et ergonomisk grebdesign. 3D-offsetgrebet giver fantastisk kontrol over saksen.

Klippesaksen har utroligt skarpslebne skær, der er indvendigt honede og hulslebne for at give et blødt klip.

Forreste blad er af sword-typen og bagerste blad konveks, hvilket er ideelt for et kraftfuldt klip. Bladene er fremstillet af det bedste japanske ATS 314-stål, der sikrer lang holdbarhed af skæret.

Allroundsaksen har skruesystem med kugleleje for let bevægelse samt nedsænket skrue for justering med nøgle. Fingerstøtten er udskiftelig.

Saksen leveres i æske med læderlook.

Find svar på dine spørgsmål

Er du usikker på, hvilken frisørsaks du skal købe? Klik dig igennem vores sakseguide – den leder dig til et mindre udvalg af sakse, der passer til netop dit behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Har du tjek på, hvordan du bedst behandler og vedligeholder din frisørsaks, så den holder sig skarp i lang tid? Vi deler vores anbefalinger i en letlæst artikel.

Vidste du, at vi også sliber frisørsakse? Læs om vores Re-New slibeservice.

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Andre har også købt

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?