Matsuzaki MLDS

  • Matsuzaki MLDS
  • Matsuzaki
6.980,00 DKK
5.584,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: UDSOLGT Kontakt os

Information

Bladtype

Konveks

Fingerstøtte

Udskiftelig

Finish

Poleret

Greb

Offset

Hånd

Højre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

Fingerskrue

Ståltype

Kobolt

Beskrivelse:

Matsuzaki MLDS er en allround klippesaks med ergonomisk offsetgreb og højkvalitetsblade af koboltstål, og denne model er en af de bedste sakse, som professionelle frisører bruger.

Smuk orange Shippou-porcelæn, der er opvarmet med syv ædelsten, anvendes som topdækslet på justerskruen. Yderligere tre fjedreplader under justerskruen begrænser stød fra klipningen, hvilket aflaster fingre og hænder.

Fingerstøtten er udskiftelig.

Ved køb af denne saks medfølger gratis slibning, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Har du svært ved at vælge en frisørsaks? Med få klik kan vores sakseguide hjælpe dig!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Hvordan og hvor ofte rengør du din frisørsaks? Læs vores anbefalinger til korrekt vedligeholdelse. Vi giver forskellige gode råd til, hvordan du holder din frisørsaks skarp i lang tid.

Vidste du, at vi også sliber frisørsakse? Læs om vores Re-New slibeservice.

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Andre har også købt

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?