Joewell Craft

  • Joewell Craft
  • Joewell
6.960,00 DKK
5.568,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: ca. 5-8 arbejdsdage

Information

Bladtype

Sword

Fingerstøtte

Fast

Finish

Poleret

Greb

Tredimensionel

Hånd

Højre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

Nedsænket skrue

Ståltype

Supreme Japan Steel

Beskrivelse:

Joewell Craft er en allround klippesaks med et ergonomisk tredimensionelt grebdesign for en naturlig arbejdsstilling og maksimal beskyttelse af muskler, sener og led.

En topmodel fra Joewell.

Bladene er fremstillet af japansk rustfrit stål med dobbeltbladsystem; med swordbladet forrest og konveksbladet bagerst.

Swordbladet er ideelt for et kraftfuld klip. De kraftigere blade betyder bedre stabilitet, balance og sikkerhed ved klipningen.

Det specielle håndforarbejdede Pro-konveksskær fra Joewell tilfører bladene ekstrem skarphed.

Dette er en frisørsaks i absolut topklasse.

Klippesaksen har en sølvspændeplade med Joewell-logo.

Den nedsænkede spændeskrue er med lejer for let og præcis bevægelse af bladene. Fingerstøtten er fastmonteret.

Ved køb af denne saks medfølger 10 års gratis reparation og service ved Joewell og gratis slibning ved Frisørsaks.dk, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Er du usikker på, hvilken frisørsaks du skal købe? Klik dig igennem vores sakseguide – den leder dig til et mindre udvalg af sakse, der passer til netop dit behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi deler de vigtigste oplysninger med dig.

Hvordan opbevarer du din saks, når du er færdig med en klipning? Vi har samlet de vigtigste råd til korrekt behandling af frisørsakse.

Er din gamle saks ved at blive sløv? Læs om Re-New slibeservice

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?