Joewell Classic Left

  • Joewell Classic Left
  • Joewell
1.550,00 DKK
1.240,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Information

Bladtype

Vinklet

Fingerstøtte

Udskiftelig

Finish

Poleret

Greb

Symmetrisk

Hånd

Venstre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

Kærvskrue

Ståltype

Supreme Japan Steel

Beskrivelse:

Joewell Classic er den mest sælgende sakseserie i verden.

Denne allround venstrehåndssaks er fremstillet af japansk rustfrit stål. Stålet har undergået en særlig optimerende legeringsproces, hvor det opvarmes til over 1.000°C og hærdes ved minus 80°C.

Skærerne er hulslebne og honede, hvilket garanterer en enestående skarphed. Saksen giver derfor et ekstremt blødt og fast klip.

Dette er en allround frisørsaks, der kan bruges til de fleste klippeteknikker såsom blunt, stroke og point-klip.

Klippesaksen har kærvskrue til justering af spænding og udskiftelig fingerstøtte.


Find svar på dine spørgsmål

Er du ikke helt sikker på, om denne frisørsaks er den rigtige for dig? Klik dig igennem vores sakseguide og få vist et mindre udvalg af sakse, der passer til dit specifikke behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Har du tjek på, hvordan du bedst behandler og vedligeholder din frisørsaks, så den holder sig skarp i lang tid? Vi deler vores anbefalinger i en letlæst artikel.

Vidste du, at vi også sliber frisørsakse? Læs om vores Re-New slibeservice.

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Andre har også købt

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?