Joewell Black Crest 40

  • Joewell Black Crest 40
  • Joewell
5.890,00 DKK
4.712,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: ca. 5-8 arbejdsdage

Information

Bladtype

Konveks

Fingerstøtte

Udskiftelig

Finish

Titaniumbelagt

Greb

Crane

Hånd

Højre

Klippemetode

Udtynder

Skruesystem

Nedsænket skrue

Ståltype

Supreme Japan Steel

Tænder

40

Beskrivelse:

Joewell Black Crest 40 er den nye topmodel fra Joewell. Det er en udtyndersaks med 40 tænder og ergonomisk design, der giver en naturlig arbejdsstilling og maksimal beskyttelse af muskler, sener og led.

Effilersaksen er belagt med sort titanium, og soft-touch-belægning på grebene giver et sikkert greb og beskytter mod nikkelallergi.

Den har en sølvspændeplade med Joewell-logo.

Bladene er fremstillet af japansk rustfrit stål med dobbeltbladsystem; med sword-bladet forrest og konveksbladet bagerst.

Sword-bladet er ideelt for et kraftfuld klip. De kraftigere blade betyder bedre stabilitet, balance og sikkerhed ved klipningen.

Det specielle håndforarbejdede Pro-konveksskær fra Joewell tilfører bladene ekstrem skarphed.

Dette er en frisørsaks i topklasse.

Den nedsænkede spændeskrue er med lejer for let og præcis bevægelse af bladene, og fingerstøtten er udskiftelig.

Ved køb af denne saks medfølger 10 års gratis reparation og service ved Joewell og gratis slibning ved Frisørsaks.dk, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Synes du, det er svært at vælge en frisørsaks i det store udvalg? Med få klik vil vores sakseguide foreslå et mindre udvalg af sakse, der passer til dit behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Har du tjek på, hvordan du bedst behandler og vedligeholder din frisørsaks, så den holder sig skarp i lang tid? Vi deler vores anbefalinger i en letlæst artikel.

Er din gamle saks ved at blive sløv? Læs om Re-New slibeservice

Søger du mere viden om frisørsakse? Tjek artiklerne Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?