Joewell Black Crest

  • Joewell Black Crest
  • Joewell
5.890,00 DKK
4.712,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: ca. 5-8 arbejdsdage

Information

Bladtype

Sword

Fingerstøtte

Udskiftelig

Finish

Titaniumbelagt

Greb

Crane

Hånd

Højre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

Nedsænket skrue

Ståltype

Supreme Japan Steel

Beskrivelse:

Black Crest er den nye topmodel fra Joewell. Det er en allround klippesaks med ergonomisk design, der giver en naturlig arbejdsstilling og maksimal beskyttelse af muskler, sener og led.

Saksen er belagt med sort titanium, og soft-touch-belægning på grebene giver et sikkert greb og beskytter mod nikkelallergi.

Den har en sølvspændeplade med Joewell-logo.

Bladene er fremstillet af japansk rustfrit stål med dobbeltbladsystem; med sword-bladet forrest og konveksbladet bagerst.

Sword-bladet er ideelt for et kraftfuld klip. De kraftigere blade betyder bedre stabilitet, balance og sikkerhed ved klipningen.

Det specielle håndforarbejdede Pro-konveksskær fra Joewell tilfører bladene ekstrem skarphed.

Den nedsænkede spændeskrue er med lejer for let og præcis bevægelse af bladene. Fingerstøtten er udskiftelig.

Dette er en frisørsaks i topklasse.

Ved køb af denne saks medfølger 10 års gratis reparation og service ved Joewell og gratis slibning ved Frisørsaks.dk, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Er du ikke helt sikker på, om denne frisørsaks er den rigtige for dig? Klik dig igennem vores sakseguide og få vist et mindre udvalg af sakse, der passer til dit specifikke behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Hvordan og hvor ofte rengør du din frisørsaks? Læs vores anbefalinger til korrekt vedligeholdelse. Vi giver forskellige gode råd til, hvordan du holder din frisørsaks skarp i lang tid.

Vidste du, at vi også sliber frisørsakse? Læs om vores Re-New slibeservice.

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?