Jaguar Dynasty CC 42

  • Jaguar Dynasty CC 42
  • Jaguar
1.850,00 DKK
1.480,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Information

Bladtype

Konveks

Fingerstøtte

Udskiftelig

Finish

Poleret

Greb

Offset

Hånd

Højre

Klippemetode

Udtynder

Skruesystem

SMART SPIN

Ståltype

Friodur®

Tænder

42

Beskrivelse:

Jaguar Dynasty CC 42 er en udtyndersaks i elegant design. Saksen har helt integrerede skær og DC-honing perfekt for slicing, og den er fremstillet af det bedste rustfri stål samt Friodur®-hærdet for lang holdbarhed.

Ny ADVANCE-specialslibning giver effilersaksen hidtil ukendt skarphed. Den har nedsænket SMART SPIN-patenteret justerskrue for indstilling af spænding. Udskiftelig fingerstøtte kan monteres på begge greb.

Ved køb af denne saks medfølger gratis slibning, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Synes du, det er svært at vælge en frisørsaks i det store udvalg? Med få klik vil vores sakseguide foreslå et mindre udvalg af sakse, der passer til dit behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Har du tjek på, hvordan du bedst behandler og vedligeholder din frisørsaks, så den holder sig skarp i lang tid? Vi deler vores anbefalinger i en letlæst artikel.

Er din gamle saks ved at blive sløv? Læs om Re-New slibeservice

Søger du mere viden om frisørsakse? Tjek artiklerne Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Andre har også købt

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?