Jaguar CJ4 Plus Left

  • Jaguar CJ4 Plus Left
  • Jaguar
1.280,00 DKK
1.024,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Information

Bladtype

Semi-konveks

Fingerstøtte

Udskiftelig

Finish

Poleret

Greb

Offset

Hånd

Venstre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

SMART SPIN

Ståltype

Friodur®

Beskrivelse:

Jaguar CJ4 Plus Left er en allround klippesaks til venstre hånd. Den har ergonomisk greb med ekstra bøjet tommelfingerring for afslappet klipning. Som de andre frisørsakse i Silver Line-serien har den let konveksslebne blade og skarpe skær og er derfor også velegnet til slicing.

Venstrehåndssaksen er fremstillet af rustfrit stål, højglanspoleret og Friodur®-hærdet for lang holdbarhed. Den har nedsænket SMART SPIN-patenteret justerskrue for indstilling af spænding og udskiftelig fingerstøtte.

Find svar på dine spørgsmål

Er du usikker på, hvilken frisørsaks du skal købe? Klik dig igennem vores sakseguide – den leder dig til et mindre udvalg af sakse, der passer til netop dit behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi deler de vigtigste oplysninger med dig.

Hvordan opbevarer du din saks, når du er færdig med en klipning? Vi har samlet de vigtigste råd til korrekt behandling af frisørsakse.

Er din gamle saks ved at blive sløv? Læs om Re-New slibeservice

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Andre har også købt

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?

   

Forlæng levetiden på din nye saks.
Bestil en slibning nu og spar 25%

Forudbestiller du en slibning nu, sparer du 25% af slibningens pris.
Slibningen kan gemmes og bruges når din saks trænger til en slibning.

350,00 DKK 280,00 DKK -25%