Aristocut Shi

  • Aristocut Shi
  • Aristocut
1.850,00 DKK
1.480,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: ca. 8-10 arbejdsdage

Information

Bladtype

Sword

Fingerstøtte

Fast

Finish

Poleret

Greb

Tredimensionel

Hånd

Højre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

Nedsænket skrue

Stålkvalitet

***

Ståltype

Kobolt

Beskrivelse:

Aristocut Shi er en allroundsaks med 3D-offsetgreb og konveksslebne swordblade fremstillet af kobolt. Optimal for alle klippeteknikker. 

Bladenes slibning giver et blødt klip med ekstrem skarphed. Det ergonomiske design sikrer en behagelig og afslappet klipning.

Der er præcis justering med nedsænket skrue og kugleleje, der sikrer en blød og nøjagtig bevægelse. Fast ergonomisk fingerstøtte.

Leveres i kunstlæderetui med en fin chamoisklud.

Ved køb af denne saks medfølger gratis slibning, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Er du ikke helt sikker på, om denne frisørsaks er den rigtige for dig? Klik dig igennem vores sakseguide og få vist et mindre udvalg af sakse, der passer til dit specifikke behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Hvordan opbevarer du din saks, når du er færdig med en klipning? Vi har samlet de vigtigste råd til korrekt behandling af frisørsakse.

Er din gamle saks ved at blive sløv? Læs om Re-New slibeservice

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Andre har også købt

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?