Aristocut Ergo-Cut

  • Aristocut Ergo-Cut
  • Aristocut
2.700,00 DKK
2.160,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Information

Bladtype

Konveks

Fingerstøtte

Fast

Finish

Poleret

Greb

Drejelig

Hånd

Højre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

Nedsænket skrue

Stålkvalitet

****

Ståltype

VG-10

Beskrivelse:

Aristocut Ergo-Cut er en allround frisørsaks med drejeligt greb for optimal komfort.

Det ergonomiske design gør klipningen behagelig og afslappet.

De konveksslebne blade af Japan Premium-stål VG-10 giver et ekstra stabilt og præcist klip. Og bladenes slibning sikrer et blødt klip med ekstrem skarphed.

Der er præcis justering med nedsænket skrue, og to kuglelejer sikrer en blød og præcis bevægelse. Fast ergonomisk fingerstøtte.

Leveres i kunstlæderetui med en fin chamoisklud.

Ved køb af denne klippesaks medfølger gratis slibning, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Er du ikke helt sikker på, om denne frisørsaks er den rigtige for dig? Klik dig igennem vores sakseguide og få vist et mindre udvalg af sakse, der passer til dit specifikke behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Hvordan og hvor ofte rengør du din frisørsaks? Læs vores anbefalinger til korrekt vedligeholdelse. Vi giver forskellige gode råd til, hvordan du holder din frisørsaks skarp i lang tid.

Vidste du, at vi også sliber frisørsakse? Læs om vores Re-New slibeservice.

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Andre har også købt

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?