Aichi SM-30 Udtyndersaks

  • Aichi SM-30 Udtyndersaks
  • Aichi
2.100,00 DKK
1.680,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Information

Bladtype

Konveks

Fingerstøtte

Fast

Finish

Poleret

Greb

Semi-offset

Hånd

Højre

Klippemetode

Udtynder

Skruesystem

Fingerskrue

Stålkvalitet

****

Ståltype

VG-1

Tænder

30

Beskrivelse:

Aichi SM-30 er en effilersaks med 30 buede tænder, der får håret til at falde naturligt ind mellem tænderne ved klipning. Udtyndersaksen fjerner ca 15-25%. hår

Udtyndersaksen har ergonomisk semi-offsetgreb med fast fingerstøtte, og den er designet til at give den bedste kontrol og føling ved hver klipning.

Saksen hører under serien Aichi Professional Line, der er fremstillet af Takefu VG-1-stål. Det giver skæret lang holdbarhed.

Justerbar spænding med fingerskrue samt fast fingerstøtte.

Ved køb af denne saks medfølger gratis slibning, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Er du ikke helt sikker på, om denne frisørsaks er den rigtige for dig? Klik dig igennem vores sakseguide og få vist et mindre udvalg af sakse, der passer til dit specifikke behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Hvordan opbevarer du din saks, når du er færdig med en klipning? Vi har samlet de vigtigste råd til korrekt behandling af frisørsakse.

Er din gamle saks ved at blive sløv? Læs om Re-New slibeservice

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?