Tondeo Sensation Damast Offset

  • Tondeo Sensation Damast Offset
  • Tondeo
9.750,00 DKK
7.800,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: ca. 5-8 arbejdsdage

Information

Bladtype

Konveks

Fingerstøtte

Udskiftelig

Finish

Mønstret

Greb

Offset

Hånd

Højre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

Fingerskrue

Ståltype

Damascus

Beskrivelse:

Tondeo Sensation Damast Offset allroundsaksen er fremstillet af 100% Damaskus-stål, der giver hver saks et unikt mønster i stålet.

Ergonomisk offsetgreb sikrer et stabilt og sikkert klip, og de polerede skær er knivskarpe og utroligt holdbare.

Allround klippesaksen har et elegant design med TS-skruesystem (Turn-Stop) og fladt omdrejningspunkt, der gør åbning og lukning af bladene problemfri.

Med udskiftelig fingerstøtte.

Ved køb af denne saks medfølger gratis slibning, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Er du ikke helt sikker på, om denne frisørsaks er den rigtige for dig? Klik dig igennem vores sakseguide og få vist et mindre udvalg af sakse, der passer til dit specifikke behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Har du tjek på, hvordan du bedst behandler og vedligeholder din frisørsaks, så den holder sig skarp i lang tid? Vi deler vores anbefalinger i en letlæst artikel.

Vidste du, at vi også sliber frisørsakse? Læs om vores Re-New slibeservice.

Du kan finde svar på mange spørgsmål ved at læse vores artikler Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?