Joewell FX Pro Light Pink

  • Joewell FX Pro Light Pink
  • Joewell
3.520,00 DKK
2.816,00 DKK ekskl. moms
Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Information

Bladtype

Sword

Fingerstøtte

Udskiftelig

Finish

Teflonbelagt

Greb

Tredimensionel

Hånd

Højre

Klippemetode

Allround

Skruesystem

Nedsænket skrue

Ståltype

Supreme Japan Steel

Beskrivelse:

Joewell FX Pro Light Pink er en allroundsaks belagt med teflon i en fin lys pink farve. Saksen har et nydesignet 3D-greb, og dens bøjede fingerringe gør, at tommeltotten kan bevæge sig naturligt.

Frisørsaksen har tørt leje, der giver en let åbne- og lukkefunktion, mindre vedligeholdelse samt tyndere saksekrop. Bagsidebladet er fladt for lettere at kunne glide hen over kammen. Et stabilt og kraftfuldt klip opnås med det forreste swordblad.

Ved køb af denne klippesaks medfølger gratis slibning, se: Re-New rabatkort

Find svar på dine spørgsmål

Er du usikker på, hvilken frisørsaks du skal købe? Klik dig igennem vores sakseguide – den leder dig til et mindre udvalg af sakse, der passer til netop dit behov!

Stålets kvalitet og hårdhed har betydning for, hvor lang levetid saksen har, og hvor modstandsdygtig den er overfor korrosion som fx rust. Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig.

Hvordan og hvor ofte rengør du din frisørsaks? Læs vores anbefalinger til korrekt vedligeholdelse. Vi giver forskellige gode råd til, hvordan du holder din frisørsaks skarp i lang tid.

Er din gamle saks ved at blive sløv? Læs om Re-New slibeservice

Søger du mere viden om frisørsakse? Tjek artiklerne Behandling af sakse, Stålkvaliteter og Generelt om sakse.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har mere end 20 års erfaring med salg og slibning af frisørsakse, og vi står klar til at guide dig på bedste vis. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Produktet er tilføjet til kurven

Hvad vil du gøre nu?